Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako brate, nemojte se odmah paliti. Zeljko Nincic je originalni autor koji je i napravio prvu Audiciju i okupio sve ove glumce, tako da je Audicija prvo "njegov fol", pa onda tek nas. E sad, ako nekome smeta sto covjek zivi u Srbiji onda neka ne ide ni na koncert Zdravka Colica ili Zeljka Joksimovica i zatvori se u svoju rupu (mada ne preporucujem, dosta nam je toga bilo).
svaka njima cast al ovo nije ni a od prijasnje audicije..ko ode ceka ga 2h smaranja..
Dobaaar daaaaannnnn!
Nije u Bosasnkom kulturnom centru,nego u Bosanskom narodnom pozoristu Zenica.Pa zar svaki vas tekst moramo ispravljati ?
Koji je k.u.r.a.c. ovima iz Srbije??? Znaju li išta napraviti poslije Žikine dinastije, a da ne kupe naše folove??? Prvo Nadrealisti, sada Audicija...Šta je iduće??? Kako su očajni počet' će i Ismeta Horu kopirati.