Čerkez Karasevdah Band u PAN Winter Pubu

Čerkez Karasevdah Band u PAN Winter Pubu
2
Klix.ba
23.12.2015. u 16:46
0
komentara
2

dijeljenja
Čerkez Karasevdah Band u PAN Winter Pubu
Na 5. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, koji se održava na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva i jučer je bilo veoma zanimljivo.
Posjetitelji su imali priliku uživati u bogatoj ponudi zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva, a najmlađi su se mogli družiti i igrati u Hypo zabavnom parku i besplatnoj igraonici Argeta Junior Play House.

Zabavno je bilo i u Coca-Cola selu Djeda Mraza, gdje radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 21 sat u Coca-Cola kućici Djeda Mraza djecu i njihove roditelje dočekuju Djeda Mraz, vilenjak i fotograf.

U PAN Winter Pubu nakon After Work Partyja, u sklopu kojeg svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa, organiziran je RSG & Antena Sarajevo Party na kojem je nastupio Berin Buturović sa bendom i grupa Dernex, dok je sa BH Telecom ULTRA Stage-a prisutne zabavio Elvir Hadžijamaković Lilo.

Večeras će se za dobru atmosferu u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyja pobrinuti Čerkez Karasevdah Band, dok će na BH Telecom ULTRA Stageu od 20 sati prisutne zabaviti mlada Ilma Karahmet.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.