Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam iskreno moje misljenje koristenje onih gumenih tonogana sedam minuta tri marke je preskupo za nesto sto se zove djeciji sajam osjetio sam poprilicnu skrtost od strane izlagaca nedostatak maste i prilagodbe djeci naravno bilo je tu i pozitivnih stvari medjutim kao obicni roditelj znam da bi bolje organizirao i pribizio djeci naravno zasmetalo mi je izvodjenje vjerskih pjesama nekako mi nije to mjesto za to!
Sta fali vjersim pjesmama? Ne bunis se kad je skoro jala brat i buba okupili djecu skoro u skenderiji? Djeca su bila malo starija od ove na slikama... u bosni zive bosnjaci, imaju pravo i na ilahije.. svaka cast organizatoru za to
Djeca su blago