magazin
8

Berlinski DJ Franz Alice Stern u petak u Domu mladih

Klix.ba
U organizaciji lokalne izdavačke kuće Submarine Vibes u petak 17.marta u kultnom prostoru amfiteatra Doma mladih, sarajevska će publika imati priliku, na još jednom plesnom serijalu pod nazivom "Die Tanznacht" ugostiti Franza Alica Sterna, svjetski poznatog producenta i dj-a iz Berlina.

Pored brojnih svjetskih labelova na kojima je izdavao, Franz je svoj zvuk predstavio i na Submarine Vibesu, koji u čast svoje treće godišnjice Sarajevu poklanja autentični berlinski zvuk i drugačije muzičko iskustvo. Franzu će se za dj pultom pridružiti i poznati sarajevski DJ i producent Hibrid, dvojac Sijah & Kolenda, G.Edd te DJ Keon, a ekipa Submarina, pored izvrsne muzike, obećava i drugačije prostorno i vizualno iskustvo, za koje je i za ovaj Tanznacht odgovorna VJna Skali.

Karte se u pretprodaji mogu nabaviti po cijeni od 15 KM na svim prodajnim mjestima servisa kupikartu.ba i u Art kinu Kriterion.

Naredni Die Tanznacht je planiran za 07. april kada će u na istom mjestu nastupiti Jonas Saalbach, sve popularniji producent, koji se trenutno nalazi na australskoj turneji. Jonasov album „Prespective“ izlazi ovaj mjesec na Einmusika Recordings-u, te ćemo imati čast slušati ga uživo, među prvima u Europi.

Poseban paket za sve ljubitelje elektronske muzike čini kombinovana ulaznica za ova dva dešavanja po cijeni od 25KM, dok se pojedinačne ulaznice u pretprodaji mogu kupiti za 15KM, te na ulazu za vrijeme eventa po cijeni od 20KM.