Bend Vrtlog napravio sjajnu atmosferu u Holiday Pubu

S
Sarajevo-x.com
18.12.2011. u 14:06
0
2
Bend Vrtlog napravio sjajnu atmosferu u Holiday Pubu
0
1/5 Foto: Vanja Čerimagić
2/5 Foto: Vanja Čerimagić
3/5 Foto: Vanja Čerimagić
4/5 Foto: Vanja Čerimagić
5/5 Foto: Vanja Čerimagić
Dobra zabava je organizovana u subotu u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, gdje je nastupio klupski bend Vrtlog, poznat po svirkama u sarajevskim klubovima The Pub, Cheers, Underground.
U Sarajevsko pivo Holiday Pubu predstavili su svoj odlični muzički repertoar i oduševili sarajevsku publiku obradama Jamiroquaija, Moloka, Jinxa. U septembru 2011. bend Vrtlog je završio snimanje svog albuma, koji će uskoro biti objavljen.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu će u nedjelju biti organiziran i live prenos utakmice Manchester City vs. Arsenal s početkom u 17 sati. Pozvani su svi ljubitelji fudbala da se pridruže u zajedničkom gledanju utakmice na velikom ekranu u prijatnoj atmosferi Sarajevsko pivo Holiday Puba, i uživaju u Bet Live meču sedmice. Ekipa Edina Džeke dočekuje Arsenal na čelu sa trenutno najboljim strijelcem engleske lige, Robinom Van Persiejem.

Također, u nedjelju navečer će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupiti legendarni sarajevski DJ Kožo, koji će od 20 sati publiku zabavljati najboljom muzikom iz 80-tih.


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: