Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fukara u glavu, blati svoju kraljevsku porodicu da bi se dopao jednoj obicnoj zeni u kotextu Hercegovacke izreke:"Nisam znao da mi nevaljaju ni mater ni caca dok se nisam ozenio". ( Nabij na k. i tamo nju i sve te pare i honorare i milione $$$ koje ces dobivati, velika si fukara ispao, umjesto da budes veliki gospodin)
💰💰💰
Prljavi britanski rasisti,znali smo da to jeste samo nam je potvrda trebala,nece bi BOG svasta zato ste toliko nabirikali godina.
nisi dostojna ni pertle na cipelama svezati pokojnoj Dijani, seljancuro iz americke vukojebine
Oprah, inače dobra prijatljica Harvi Vajnstina, priča sa Megan kako je Kraljica Engleske loša osoba. Cirkus
OprahŠe