Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, dosadasnji bijeli sistem koji ih je drzao kao robove, socijalnim davanjima jer si im trebali samo glasovi crnaca. Sad kad narandzasti stopira sva sadaka davanja i moraju raditi nesto u zivotu osim gangstatiti po hoodu i pusiti travu, sad je frka.
Bijeli sistem? Koji je to sistem i koji je crni sistem? Kakve gluposti braco mila..
Banksy the king :)
Afroamerikanci nisu to nego su Afrikanci.
Nikad cuo za ovog debila
@debolanakaunt I ja isto nisam cuo.
@debolanakaunt pa procitaj nekad nesto, nece ti skodit! a pitanje ko je debil :)
Ja sam za bijelce.
sto neko dobro rece amerika nije zemlja to je biznis
@Ape10apeape Hahhaha boga mi dobro receno, u bobu.
Države uskraćuju prava na slobodno kretanje, okupljanje i stavlja ih u karantin, pa niko ništa. U Americi ubiju policajci bivšeg kriminalca, pa neredi po cijelom svijetu. Sve je otišlo u 1000 p.m.
razocara si me, banksy...
ovo je dosadilo.
Sve ovo sto se desava u Americi ima dobru pozadinu, a to je svrgavanje ovog sistema. Nemojmo se praviti ludi, nije rasizam prije 15 dana dosao, bilo je i prije slucajeva. Malo prije ovoga su vozaca brze poste negdje u Texasu ako mi se dobro cini sami gradjani Trxasa maltretirali i nisu mu dali da ode jedno 2 sata pa se niko nije pobunio.