Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta ste našli slikat ovu djecu, pa nije danas Dan maloljetnica, već Dan žena.....dajte nam slike nekih polovnjača od 60 i kusur...... :(
Aha...
Grobova...e moja BL, tuga i čemer.
Sretan 8. Mart svim ženama koje se bore za svoj položaj i u porodici i u društvu i na poslu i u braku. Vucibatinama koje su pomješale 8. Mart sa Valentinovim i koje misle da je to "poseban" dan žena u kojem trebaju dobiti ružu, pokakim na pamet.
nekad je Banja Luka bila puna dobrih i lijepih zena. Sad takve mozes na prste izbrojat. Ako izuzmes 1. i 2. sliku, sve same babaroge.
@BLUESCREEN Otvori Pornhub ako ti je do drkanja, ne Klix.
slika 7 dildo 🤣
E ove prve tri na fotki mozes sve tri za tri cenera da opalis.
djeca pajseru bolesni