Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta što policija bije iza 18:00
Simply_Red bije, al' "njihova" :)
slusaj, bolje je da policija bije nego da se ubijaju policajci kao u kalifatu -- PS nisam Srbin, to odmah nek bude jasno
Pjongjang, Sjeverna Koreja.
@Deryme ovaj gore index ti je primjer sta se desi kad das maloumnom djetetu pristup internetu
da li su Željka i Brnabićka razmjenile poklone i gdje će večeras?
sto ce sexa biti veceras elhamdulillah
Love Is In The Air... la, la, la, la, la, la, la, la, la, la, la :)
Eh sranja od komentara...kao u Sarajevu sve super, a u Banjaluci ništa ne valja...Kiselo je grožđe moj narode! I što neko napisa, slavi se u Dubaiju...samo u Sarajevu su veći muslimani i od arapa...brrrr
A kad zagrebeš ispod površine - ubistva, hapšenja, diktatura, nepostojanje slobode govora, zabrana javnog okupljanja, narkomanija... Par balona nije dovoljno da sakrije sav jad i čemer banjalučkog i cjelokupnog bosanskohercegovačkog društva.
Skretanje praznje sa stvarnih problema.
Gledam Istanbul. Dubai i Abu Dabi okiceni u znaku valentinova a u Sarajevu je to "kjafirska ujdurma"!
Pa to je katolicki praznik . Otkud pravoslavvima da to slave
@killerloop1 Hrišćani smo i jedni drugi pobogu! Samo bez mržnje i teških riječi
Prelijepa Banja Luka.A ovi ficfirici ovdje sto nisu otisli dalje od Ilidje mogu samo da jedu govna.Kada je neko SELJACINA i da je objavljen clanak o Parizu,seljaci bi imali sta da kazu.Jbg sav uspijeh im je sjediti i bilo sta pljuvati,to se vise i ne bira.ZALOSNO!!!
Nezna srbadija sta je ljubav oni znaju samo da mrze
Mislim da etno fašisti ne mogu znati što je to ljubav, a etno fašizam su nebrojeno puno puta dokazali glasajući za dabić karadžića i seljobera dodika. Čast izuzecima koji nisu birali njih i njima slične. Takve cijenim. Ali takvih je na žalost jako malo među njima.
sve u znaku mog k...a
Pranje para ne smije da trpi. Jedan balon kosta 1000 KM
Valentinovo, dan zabrinutih.
Hljeba i igara, i opleti po ovcama, ha ja!
Osim Dode