Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije svega, dobar čovjek.
@LjubavniHoroskop Ne lupetaj! Balasevic decenijama puni "Sava centar". Skoro svake godine po nekoliko dana ima koncerte u "Sava centru" u Beogradu. A to sto se papci nadju prozvani u njegovim pjesmama,to nema veze sa Srbima. To ima veze sa svim papcima.
@2001... Ti obozavaš borbu pijetlova ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BALASEVICU CARE /KAKVO BI BILO DJETINJSTVO BEZ TEBE
@SStaraRaja Kakav bi nas pogled na zivot i sam zivot, da nas, kroz svoje pjesme, nije odgojio Djordje Balasevic! I roditelji, naravno. Djole, zivio ti nama! I da ostarimo uz tvoje koncerte, ako Bog da!
@SStaraRaja Kakav bi nas pogled na zivot i sam zivot bio, da nas, kroz svoje pjesme, nije odgojio Djordje Balasevic! I roditelji, naravno. Djole, zivio ti nama! I da ostarimo uz tvoje koncerte, ako Bog da!
Prije svega umjetnik!
Pokorio Zagreb, Pokorio sarajevo, u Srbiji je već odavno kralj..
@LjubavniHoroskop zato sto srbija ima najzahtjevniju publiku pa rod stjuart nije mogo prodat 20 ulaznica u begisu, a balasu u begis dolaze najmanje beogradjani najvise nebeogradjani iz uze i sire srbije i stanovnici susjednih zemalja, njemu je to isplativo nema mnogo zahmeta za tehniku i organizaciju poluakusticnog koncerta, mikseta moze malo bolja, razglas i svjetlo isto, muzicari sviraju nezahtjevne aranzmane on malo pjeva malo prica i uzme od 10 do 50 milja eura u vecim i najvecim dvoranama
@LjubavniHoroskop jebi ga, prvo naucis pisat pa zgotivis Djoleta i Titu ;)
legenda
„Nema lepše pobede od pogleda u nečije oči bez griznje savesti, i znsti da će tu osobu vlastito srce od srama izdati“ ... Djole Legenda 😘😻
*znati ... bo ti tipkanje na telefonu 🙈
Cmaljonja teski
Klavir svira, on nabraja, melodrama. Ja mislio da se to u njega zove koncert.
Drži se ti šatora u Čevljanovićima.
Ja samo Wagnera mlađeg i oba Štrausa slušam.
Legenda živiii Normala čovjek Da bogdoo više ovakvih ljudi
sigurno kao i vise od pola svijeta nema razloga da mrzi srbiju i srbe??:)))
Jedna od rijetkih Balkanskih legendi koja ce jos dugo trajati i medzu narednim pokoljenjima