magazin
16

AT Store najavljuje kampanju Shot On iPhone

Klix.ba
Autorizirana Apple trgovina AT Store i ove godine organizira kampanju Shot On iPhone. Ove godine se pridružuju ljubitelji Apple prozvoda i cijenjeni stručni žiri kojeg čine: fotograf Almin Zrno, foto reporter Reutersa Dado Ruvić, fotograf portala Klix Feđa Krvavac i najvažniji članovi žiriji su vlasnici iPhonea, koji će svojim glasovima odabrati najbolje fotke.

Na kraju kampanje će birati Top 10 najboljih fotografija. Od 10 najboljih ćemo odabrati samo jednu, poručuju iz AT Storea.

Pobjednička fotka osvaja:

  • Putovanje za pamćenje,
  • Billboard u Sarajevu sa pobjedničkom fotografijom,
  • Slider na našoj novoj web stranici,
  • Pobjednička fotografija na Gift Card,
  • I druge nagrade naših spponzora.

Autori Top 10 najboljih fotki će osvojiti vrijedne poklon pakete partnera projekta kompanije Dukat. Partner projekta kompanija DM nagrađuje poklon paketima.

Najbolji će dobiti svoje mjesto kao pozadina za Gift Card. Top 10 fotografija će se koristiti za TV video spot AT Storea. Partneri kampanje su Klix, Sol Azur, Dukat, EuroplakatBH i DM. Medijski partneri su PINK BH i Radio M. Kampanja počinje 30.06.2017.

Potražite AT Store na Facebooku, saznajte kako učestvovati u kampanji i kako se zabaviti. Više informacija potražite na www.atstore.ba.