"Shot on iPhone"
540

AT Store predstavlja najbolju fotografiju 2017. godine: Pobijedili "Livanjski divlji konji" Selme Karadže

Klix.ba
U drugoj godini svoje kampanje "Shot on iPhone" AT Store je prigrlio toplinu i radost ljeta u kampanji s fotografijama koje su snimili korisnici iPhone uređaja. Novo izdanje kampanje pod nazivom "Focus on what you love" smatra se najvažnijom kampanjom, a autorica najbolje fotografije je Selma Karadža.

"Shot on iPhone je savršena za Apple i AT Store jer neprimjetno povezuje poruku brenda u radove koji su instant hit i postaju dio popularne kulture", poručuju iz AT Storea.

U kampanji je učestvovalo više od 1.500 fotografija i iz AT Storea priznaju da je bio težak zadatak odabrati najbolju. Popularni fotograf Almin Zrno, fotoreporter Reutersa Dado Ruvić, fotograf portala Klix.ba Feđa Krvavac, glasovi sponzora i lajkovi ostalih korisnika na Facebooku su odabrali fotografiju "Livanjski divlji konji" autorice Selme Karadže za najbolju fotografiju 2017. Za fotografiju je korišten iPhone 7 Plus.

Savršen moment, dramatičnost scene kroz oštre boje i vrlo dobro naglašena dubina prostora čine ovu fotografiju posebnom.

Stručni žiri je odabrao i Top 10 fotografija i čiji će autori osvojiti nagrade sponzora.

Najbolja fotografija je osvojila mjesto na billboardu s pobjedničkom slikom na atraktivnoj lokaciji u Sarajevu u trajanju od 30 dana, poklon paket AT Storea, Gift card AT Storea od 200 KM, Beats slušalice AT Storea, paket Dukat, DM nagradni paket, besplatan kurs za fotografiju i putovanje u Prag.

Top 10 fotografija osvaja mjesto na Gift bonovima, pakete DM-a, nagrade sponzora Dukat i nagradne pakete AT Storea.

Europlakat i AT Store rade na kreiranju projekta "Tunel fotografija" koji će biti sačinjen od Top 10 fotografije, a više detalja će biti poznato uskoro.

Iz AT Storea se zahvaljuju svima koji su učestvovali u kampanji i svima koji su pokazali svoju kreativnost, strast i fokusirali se na ono što vole, a to je fotografija. Ističu da će, zahvaljujući velikom interesu, kampanja biti nastavljena i u 2018. godini.

Za više detalja posjetite www.atstore.ba