Asortiman za najmlađe u kućici Kid's World

Asortiman za najmlađe u kućici Kid's World
17
Klix.ba
9.1.2015. u 13:14
3
komentara
17

dijeljenja
Bogatoj ponudi 4. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Kid’s World, u kojoj svoje proizvode zajednički nude domaći proizvođači odjeće, igračaka i pomagala za djecu i majke – Babysaurus, KRINgračke i Babies&Smiles.
Babysaurus proizvodi odjeću i odjevne dodatke za bebe i majke od prirodnih materijala. Fokusirani su na izradu ekoloških proizvoda (platnene pelene), proizvoda koji pomažu i promoviraju dojenje, kao i ručno rađenih asortimana.

KRINgračke su drvene, ekološke i edukativne igračke, pri čijoj izradi se poštuju EU standardi.

Babies&Smiles je linija funkcionalnih i elegantnih proizvoda za mame i bebe, od najfinijeg pamuka, u atraktivnim bojama i dezenima.

Izlagači na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu svoje proizvode u sklopu izložbeno-prodajnih kućica nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost ” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...