Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja majku jebali koliko pedera i kurvi
Iz Tuzle sam i poznajem dotične sa fotografija, te iz prve ruke mogu reći da su ova dvojica momaka obični probisvijeti koji idu iz jedne nevladine organizacije u drugu, poznati su po organizovanju događaja sličnog tipa, a bez ikakvog stalnog zaposlenja i poštenog obrazovanja. Bio sam svjedok mužnje novca volontera u jednoj humanitarnoj nevladinoj organizaciji (kasnije ćemo saznati da je produžena ruka Mladih SDP kojom je komandovao tatin sin Maid Porobić) u kojoj su učestvovala dva 'gospodina'.
pardon, Damir Porobić
kuljava ona Dzekina lujkaca
dani kosidbe na kupresu https://www.youtube.com/watch?v=h3zS2IxfFjg
Koji su ovo ublehaši! Idite zarađujte nešto, manite se promocije aktivizma preko budžetskih sredstava
Ublehasi? Svaka ti cast na kulturi i vaspitanju. Pogotovo što ocito nemas pojma o Artzu nista i da je to festival koji u Tuzli uljepsa svako ljeto, da ga organizira omladina slusajuci zelje svojih vrsnjaka i pogotovo jer ga organizira omladina koja se ne oslanja na budzetska sredstva.
Očito su se trebali skupiti i organizirati koncert Jane ili slicnih pevaljki da zadovolje sire javne mase, a ne da se okrenu kulturi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šo bi Arsla reko '' Ne valja ovo kurcu arane''
https://www.facebook.com/I-ovo-je-Bosna-i-Hercegovina-1484716495169505/