promo
33

Aquarius Vils spremio muzički program za oktobar

Sarajevski klub Aquarius Vilsu spremio je sjajan program za nastupajući mjesec oktobar, a posebno se izdvajaju koncerti.

Jedni su od najboljih i najtraženijih bendova koji svojim autorskim i cover hit repertoarom prave "provod bez granica" te je ovaj nastup posebno označen kao obavezno prisustvo.

Nakon svirki u Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj, Neno Murić ponovo nastupa pred sarajevskom publikom. "Radujem se što ćemo poslije dugo vremena nastupiti u Aquarius Vilsu. Poželio sam zapjevati s mojom rajom u Sarajevu i razmijeniti energiju koja se ne može porediti ni sa jednom drugom publikom, pred kojom sam nastupao. Ja i moj sedmočlani band obećavamo dobru zabavu", poručuje Neno.

"Jesen u mom sokaku" - Noć najljepše kafanske muzike je događaj kojem se radujemo i za koji se posebno spremamo. Sve kako bi atmosfera i izgled naseg objekta bio u skladu sa onim na sta pomislite kada se spomenu djela Tome Zdravkovića, Tozovca, Harisa Džinovića, Džeja. Noć puna emocija koja će vas vratiti u neko drugo vrijeme uz Berina Buturovića! Ulaznice za ovaj događaj su već rasprodane.

"Svi naši događaji se organizuju u potpunosti u skladu sa propisanim preventivnim mjerama zaštite od virusa. Objekat se redovno dezinfikuje i kao takav spada u kategoriju COVID FREE objekata. Radujemo se zajedničkom druženju u našem i vašem Aquarius Vilsu", poručuju iz Aquarius Vils.

Sve informacije vezane za naše događaje kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 - 885.