Dobar provod
33

Aquarius Vils pripremio bogat muzički program za mart

Sarajevski klub Aquarius Vils spremio je odličan program za mart, a posebno izdvajaju koncerte Brina Buturovića i Nene Murića.

Pored sve popularnijeg benda Pandury i njihovih sada već poznatih i tradicionalnih Aquarius derneka, u martu mjesecu nastupa i Mirza Pandur koji sa svojim izvrsnim bendom i svojim izvedbama plijeni pažnju svih prisutnih gostiju koji na njegove nastupe dolaze u sve većem broju.

Lana & Band, koja sa svojim harizmatičnim nastupom i svojim specifičnim izvedbama garantuje sigurno dobar provod, nastupati će također ovog mjeseca u ovom sarajevskom klubu.

Za 8. mart, menadžment Aquarius Vilsa je pripremio spektakularni nastup fenomenalnog Berina Buturovića. Zbog velikog interesovanja za ovaj događaj, napravljena je i repriza 9. marta.

Dobar provod je zagarantovan a svoje mjesto još uvijek možete rezervisati putem broja telefona +387 61 577 885 u periodu od 10:00 do 20:00 sati.

Za sami kraj mjeseca 25. marta, pripremili smo nastup neponovljivog Nene Murića za čiji nastup se uvijek traži karta više. Sa svojom nevjerovatnom pozitivnom energijom koja na svojim nastupima nikoga ne ostavlja ravnodušnim, dobar provod je zagarantovan.

Kao što su to bezbroj puta do sada dokazali, menadžment Aquaris Vils-a uvijek u prvi plan stavlja sigurnost svojih posjetilaca posebno u periodu pandemije korona virusa. U skladu sa tim a u saradnji sa prestižnom poliklinikom Agram koja glasi za najvećeg privatnog zdravstvenog osiguravatelja kako u Bosni i Hercegovini tako i šire, osigurali su potpuno besplatno testiranje na korona virus za sve posjetioce događaja koji se održavaju tokom vikenda u ovom poznatom sarajevskom klubu.

"Svi naši događaji organizuju se u potpunosti u skladu sa nadolazećim VPT epidemiološkim mjerama zaštite od corona virusa. Objekat se redovno dezinfikuje ZOONO produktom i kao takav spada u kategoriju COVID FREE objekata", ističu iz Aquarius Vils-a.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885 u periodu od 10:00 do 20:00 sati.

Pratite Aquarius i na društvenim mrežama putem Facebook stranice i Instagram profila.

Koristimo ovu priliku da svim našim posjetiocima, ali i svim građanima BiH, poželimo sretan 1. mart - Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine!

Radujemo se zajedničkom druženju. Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine.