magazin
101

Aquarius proslavio jubilarni 20. rođendan

Sponzorirani članak
Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
Aquarius Vils je sinoćnjim emotivnim nastupom Berina Buturovića proslavio svoj jubilarni 20. rođendan.

Svojevrsni muzički domaćin Aquariusa, Berin Buturović nije krio svoje oduševljenje, jer je Aquarius Vils, na proslavi svog 20. rođendana, bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Atmosfera koju je ovaj muzičar, uz pratnju svog izvrsnog benda napravio, pamtit će se još dugo. Rođendanska večer je okupila intimne prijatelje i brojne, vjerne posjetitelje i dugogodišnje goste Aquarius Vils-a.

Dvije decenije rada na viziji koja je započela s prvom lokacijom u malom poslovnom objektu veličine petnaestak kvadratnih metara u popularnom Lorisu, na Grbavici su se isplatile, te je današnji Aquarius Vils na Vilsonovom šetalištu, u konačnici uspješan internacionalno prepoznat projekat i nezaobilazna turistička destinacija.

Sreću nije krila ni Mirela Nikšić, prvo lice menadžmenta: "Aquarius je naša velika duša i nikad ga ne doživljavamo kao posao, nego mjesto koje volimo i na kojem skupljamo uspomene sa našim prijateljima i gostima od kojih su mnogi postali veliki i pravi prijatelji koji nas vjerno prate sve ove godine. Bezbroj lijepih trenutaka je iza nas, podijeljenih emocija, radosti i veselja koji su obilježili dvadeset godina života svih okupljenih unutar ovog uspješnog projekta."

Iz Aquarius Vilsa se još jednom svima zahvaljuju na dosadašnjem druženju i ljubavi, s pozivom u zajedničku budućnost i nove avanture.