Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno podrzavam ideju da konacno u ovoj poslijeratnoj BiH postoji radio stanica koja nas povezuje sa svijetom, tj, pusta tzv "stranu", tj. medjunarodnu muziku. Na taj nacin oni djeluju kao nekakva obrazovna institucija za izuzetno isprovincijalizovano drustvo. S druge strane, problem je sto su malo monotoni-precesto ponavalju iste pjesme, a gdjica ena dzapo bi djeluje malo prenaporno u svom suzzy sunshine elementu (plasticnoj vedrini). Dakle, trebali bi malo razbiti monotoniju...
Antena Sarajevo - cijeli dan iste reklame i ista muzika. Dnevno se mijenjaju samo vijesti, ali se i one ponavljaju tokom dana. Doživim deja-vu 5 puta dnevno slušajući radio. A ništa gore nema nego kad počnu sa uspavljujućom muzikom po ovakvom vremenu.
ja prvi put za ovo cujem,isprobo bih no nema za wp8 ? .........diskriminacija :D
item not found?
zovko to izgleda samo mogu muslimani skinut hahahahaa
a jeko antena sarajevo?
Jedna radio stanica koja misli da su ''samo naaaajveci hitovi'' od Toni Braxton - Unbreak my heart, i par pjesmuljaka od Whitney Houston. Silovanje potrošenim radio pjesmuljcima.