Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa imas podrsku od njega kad te razumije bukvalno :D
Stala je u odbranu deklariranog chetnika šešelja, negira genocid u Srebrenici, iza nje stoji vučić, koji je zajedno sa šešeljem i nikolićem pokušao stvoriti veliku Srbiju u BiH i Hr,... Kratko i jasno. Ona je izrazito loš čovjek, a za njenu seksualnu orijentaciju nije me uopće briga.
na uštrb muslimana i Hrvata stala u odbranu seselja i radikala, koji bi je (zbog seksualne orijentacije) zivu ogulili!! zali sto nije stvorena velika srbija, velica tvorevinu a negira genocid, stalno daje ratnohuskacke poruke...ona je VEOMA loše i zlo stvorenje, čak gore i od seselja. naravno da njenu orijentaciju nisam ni spomenuo jer me ne interesuje. ne razmislja p*čkom nego glavom
Nepismena SDA talibanska sirotinja je ostala zaleđena u 1993. i 1983. godini, pa joj promiču stvari. Hrvatska danas i ne liči na Hrvatsku devedesetih godina prošlog veka. Srbija je, čini mi se, društvo još izraženijih diskontinuiteta i zaokreta, pa još i manje Srbija danas liči na Srbiju devedesetih. Tu su, naravno, neke nepromenljive kategorije - ljubav prema zapadnoj pokrajini Republici Srpskoj, kultura, jezik itd. ali što se tiče lezbejke na mestu premijera... zašto da ne?
https://www.youtube.com/watch?v=Yn4GHI1ytp8 https://www.youtube.com/watch?v=BYN-IRgno5g
raspad sistema hahahah
Pa ja ti se gay ovako a on je u dusi te stoga i imas politicki srodnu dusu uz sebe.Ja ti ovo vjerujem sigurno.
Đe ćuna?
Ova ista ko Android
Što te ne bi podržo kad oboje imate p:čku.
Simptomatično je ime emisije na kojoj je gostovala topla, GPS, njoj je je zaosta potreban putokaz ili vodič da pronađe put.
E Srbi nekad dicni junaci na sta ste spali, da vam djedovi iz grobova ustanu nazor bi pocrkali
@bosanka hercegovic nisu oni ništa postali, i to o čemu su pjevali je samo mit uz gusle. Nema velih naroda, samo velikih ljudi, pojedinaca.
ona nije gay ona je obicni pedercina ne voza ferari po bg
Anal Brabonjak.
Predednik je GAY moraju biti ostali.
Derpe podržava lezbu, šta je tu čudno! jedino neznam ko bi u njihovom sudaru bio primalac ??
U istoj populaciji sa Bakirom.!