{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Amra Silajdžić se pridružila humanitarnoj misiji Edina Džeke

18.3.2013. u 18:47
550
0
Amra Silajdžić se pridružila humanitarnoj misiji Edina Džeke
550
Manekena Amra Silajdžić danas se u Sarajevu družila sa djecom sa posebnim potrebama u okviru obilježavanja rođendana njenog momka Edina Džeke koji su organizirali UNICEF i Nogometni savez BiH.
Amra Silajdžić na tribinama dvorane
Amra Silajdžić na tribinama dvorane "Ramiz Salčin" na Mojmilu (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)

Amra je izazvala veliku pažnju u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu gdje je sa tribina gledala humanitarnu utakmicu između reprezentativaca BiH, djece sa posebnim potrebama i mališana sarajevskih osnovnih škola.

Popularna bh. manekenka sa adresom u Los Angelesu sa osmijehom na licu prihvatila je svaki zahtjev za fotografisanjem mnogobrojnih građana Sarajeva i djece.

Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba

Siljadžić je ambasadorica Fondacije "Bosana", nevladine organizacije koja pomaže razvoj i edukaciju mladih ljudi. Ona će sutra u saradnji sa Sarajevo Film Festivalom i sa stipendistima "Bosane", predstaviti dosadašnji rad Fondacije i njene buduće ciljeve.

Stipendisti Fondacije "Bosana" su djeca i omladina bez roditeljskog staranja sa područja cijele BiH, kao i marginalizirane grupe mladih ljudi. "Bosana" trenutno podržava 21 stipendistu iz Tuzle, Zenice, Maglaja, Bihaća, Sanskog Mosta, Busovače, Mostara, Trebinja, Posušja, Doboja, Viteza i Sarajeva.

Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba
Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba

Prijem će biti održan u utorak, 19. marta 2013. u kafeu kina Meeting Point (Hamdije Kreševljakovića 13, Sarajevo) s početkom u 19:00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: