Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bolje otići iz Bosne i više se nikad ne vratiti u nju.
Za inzinjere u BiH ima posla , al zato imas vlasnike firmi koji su ratni profiteri i lopovi. Dušu će ti uzeti i jos te nece platiti kao inzinjera. Danas radnici u proizvodnji imaju skoro iste plate kao inzinjeri. A svu odgovornost preuzima inzinjer koji je placen kao i oni. TREBA OTICI NEK IM SINOVI VODE FIRMEEEEE................
Predivnoo.. Svaka čast! Samo naprijed :D
Svska cast, sve OK, ali ovo ne treba napustati zemlju ako radis posao koji volis niđe veze. Eto vrati se i slikaj do mile volje, niko ti ne brani, a hoces li moci zivjeti od toga ili stalno slusati huskacku retoriku to je druga stvar.
Aferim macko 😉
Svestran Amir, a i oku ugodan 🙂
Osjecas li Bake kako je to kad ti Bosnu koju " "gradis" napuste oni koji zlata vrijede? Vidis li u daljini ovce?
Premalo ovakvih ličnosti