Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al ides na fakultet 3 ili 5 godina, da bi na Klixu poslije za 600 KM pisao ciji je pasa naucio plivati. Jojjjjjjjjjjj
Hahahahahahahahahaaha upravo to! Mada sumnjam da ovi imaju fakultet.
Pa ovo je magazin, dio šta, slavni rade. Ako te zanimaju ozbiljne teme nemoj čitati ovaj dio.
Izlazu djecu na internetu i onda kada raja (a svakakvih ima) komentarise, pljuje i pise svasta odna kuku pomagaj. Postedite djecu toga, a i sacuvajte neko dostojanstvo.
To nam je jako bitno koje naučio plivati dok se držva raspda doslvce
Turska zakon!
U stara vremena pošalješ razglednicu kući svojima, obraduješ ih
Bosanci su zakon...rekao neki mafijas ,brat od nekog influensera,u Travniku na Plavoj vodi...svi se rastopili od srece u komentarima... Kad netko poput Amela koji je totalno normalan covjek i odlican glazbenik,ode na odmor s obitelji....ti isti bosanci koji su Zaakon ,samo sto ne crknu od zavisti i muke
Dosada druže, nikakva zavist, konta Amel da ga prcamo, svi smo mi glasali za njega
Mashalah.Svu djecu treba nauciti da se ne boje vode.
Prebitna infomacija hvala klix-u vas luda...
To mi nikad nece biti jasno ..privatne stvari na izvolite ..
Usli na IG profil Amela I penijeli sta su htjeli.Ako vas ne zanima ,zaobiđite.
Drago nam je zbog tvog pase, nek je on tebi ziv i zdrav, al nas ujedno i blago zaboli. Ko kakva bitna vijest u PM
E bitan si u p m
Ovo mu sin? Uopšte ne liči na njega.
Ma blago tati !
gargamele koga si prevario ove fodine da odes na ljetovanje
Lik je ucestvovao na onom takmicenju koliko puta, dok nije pobjedio, nije se okanio i malo familija Plamingo Gracanica dok nije pogurala. Uvaljivo se ljaksafonski na pricu i onaj retardirani smijeh gdje god je stigao a interesantan je, pa veca je Zvjezda Sabit iz Tarcina od ovog Vana bi Tife, dugmeta i sl.
Pricas o nekom koga ocito nisi pratio.Reci koja dva takmicenja I koje godine.Pobjede čiste ko suza.Nije pokojni Masimo tek tako prihvatio da mu bude mentor.
Ovo mi je toliko bezvezan i odvratan lik da se to nemoze opisati.. sve nesto na silu, zvijezda na silu, sale na silu, nije to za tebe brale… okopavaj krompir…