Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko se prestati baviti stresom kad imas para pa mozes pobjeci od istog. Ko da se ostali ljudi ne bi rijesili nervoze i stresa da mogu, kad ti je sve frka da li ces stici platiti racune, kupiti namirnice u kucu, i sl
Nije u parama, nego u glavi druže. Dok to pišeš mogo si šta skontat kako da ti bude lakše.
Moj Alene, ti ocigledno ne zivis samo od ljesnjaka i poljoprivrede, jer da zivis vidio bi kakvi su to stresovi, kad bude nevrijeme, poplave, a tek kakvi su stresovi kad treba prodati proizvode, pa te otkupljivaci lesinari ucjenjuju.
Jado, jadni pa zar misliš da su u Bihacu budale. Kad ta vidim sa natapiranom kosom i u poderskim crnim hlačama muka mi dođe. Ne seri kvake.
je li alen stresom stresa lješnjak
Privatna komuna
znači lik se bukvalno bio zbog međe, što si ušo u moju njivu jarane, možda je i sikiru potego
svi pjevači popucali ko kokice, svi u poljoprivredu otišli
To je ta razlika izmedju Brege i ostalih. Ostalih su zavrsili deset zivotnih fakulteta I brze misle od drugih. I ako bi bilo tako o tome se ne falis sam dragi Alene. Seljacina Tesla!
@Zvijezda ... teska
Radi s pjesmom😉
Dok se Brega sjeti da nazove, valja od nečega živjeti...
Brze misli od drugih, zavrsio deset zivotnih fakulteta... seljacina ostaje seljacina!
bice Alenutelle akobogda
A kad se isprazni kasa, bićete 4 Asa...
Mudro
A i ti si imo stresove ma sta kazes aaaaaa aaaaa i sad glumi gavrana po livadama aaaa mrs prikazo
Alene, vidimo se na koncertu sljedeće nedelje. Sretno.
Poslije incidenta sa tifom, okrenuo se poljoprivredi