Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemu bi bolje bilo da se najede govana umjesto sto se poljeva vodom.Nismo svi tako kratke pameti pa da smo zaboravili kad je ova dodikova izdrkotina podrzavao genocidase i njihovu politiku,i njegove javne nastupe i izjave kakve genocidasima prilice.
Pretpostavljam da je jedan od gostiju ponovo Esad Omerbasic Esko, inace sponzor ovog Hrsuma. Inace rijec je o izdasnim donacijama od 50-100 KM. To I ne cudi jer je Hrsum ostao na nivou djecije emisije koju je vodio na Alternativnoj TV. Komotno se mozes Hrsuma jos jednim .....po glavi.
Dobar momak ovaj Hršum, mozda izgleda i ponaša se pederasto al je momak OK. Al još bolja je ova Torlak ;)
a ko je njega prozv'o?
Pozivam Mileta da se malo podapere
Nije dovoljan samo IceBucket i doniranje novca vec i teme o ALS.Jedan od rijetkih koji ispravno cine.Mislim nije nista lose kod IceBucketChallenge i doniranja novca,ali jeste ako se pri tome ne ukaze na ozbiljne probleme i tesku bolest od koje pati veliki broj ljudi.Bravo Aleksandre!
Da tacno ljudi znaju sta podrzavaju,osjecali bi se strasno..,a nazivaju je jos i kampanja,a znate cime se kampanja bavi,sto u ovom slucaju i jeste?
kao da veli, nije musper, ali osvježava - može proći