lifestyle
0

Zvijezda "Prijatelja" Matt LeBlanc opovrgnuo glasine da je gay

NINA
Zvijezda popularne serije ''Prijatelji'' Matt LeBlanc opovrgnuo je glasine o svome seksualnom opredjeljenju, to jest da je gay.

Naime, LeBlancov bivši vozač Damian Plumleigh tvrdio je da je oženjenog glumca vozio na mjesta na kojima je mogao unajmiti muškarca radi seksa.

Međutim, LeBlanc koji ima troje djece, jednu kćerku i još dvoje djece iz ženinog prvog braka, izjavio je da to nije tačno.

''Nikada nisam iznajmljivao mušku prostitutku'', kazao je te dodao: ''To zaista nije istina. Ja nisam biseksualac. Nisam homoseksualac. Nikada nisam vodio ljubav s muškarcem.''

''Iznošenje istine na vidjelo nije bitno samo radi mene, nego i radi moje porodice", ističe LeBlanc te dodaje kako su tvrdnje Plumleigha da je nekada bio njegov vozač također netačne.

"Plumleigh me vozio nekoliko puta. Radio je za kompaniju koju je koristila kuća Warner Brothers. Bio je jedan od vozača limuzina. Ja ga nikada nisam zaposlio. Bilo mi je neugodno u njegovu društvu, te sam ga zato prestao unajmljivati'', opravdava se LeBlanc.