Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nie on džabe " Zlatni" :)
Ne kaže se džaba da je pas čovjekov najbolji prijatelj, dokazano bezbroj puta
Kaze:" Da fam vnao da ce vako bovit,mavo futra bi pvimio" :))
A beba
Ja bih u setnju sto se tice tih krajeva samo sa Mungosom ali ne Jerryjem
Ovakve vijesti, komentari i filmovi služe psećoj industriji, a često ih sama ta industrija producira i finansira!
Sto vise upoznajem ljude,to vise volim zivotinje!
Mali slatki ljepotan ...al nemoj sljedeci put nek pazi kud hoda
Istovremeno ( pardon, nije bas ), negdje drugdje, na drugoj strani kugle zemaljske (haman), na Sutjesci, za vrijeme Pete neprijateljske ofanzive, njemacki ovcar imena Luks ( jok Reks) vec vidi gelere eksplodirajuce bombe kako 'raznose' vrhovnog komandanta, druga nam Tita; reaguje munjevito: nesebicno se baca na put gelera ka drugu Titu, gubeci tako vlastitu glavu. Al' nije uludo. Nudi zivot za ideale Narodno-oslobodilackog rata i revolucije. Kako bi Tito nastavio.Tako su mi pricali. RIP.
Pas je bice koje svog covjeka voli vise nego sebe! Ljudi nisu do koljena zivotinjama.
Homo hominis lupus - čovjek je čovjeku vuk. Pas je vjerna i dobra životinja, prijateljski nastrojena, on zna prepoznati i loše ljude bolje već čovjek.
Obozavam zivotinje!!!
Aa srceeee. Najbolji čovjekov prijatelj.
300 godina su najbolji prijatelji ljudima evo jos jedan dokaz za to.
covjekov najbolji prijatelj
Zvečarka > čegrtuša