Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Cile, Za tebe i tebi slične i jesu te što \"blebeću\", nadam se da ćeš naći neku koja će ti mozak popiti pričom, i po mogućnosti skičavim glasom! Vama treba TABULA RASA tip žena, da njihovu ploču popunite vlastitim \"vrijednostima\", jer ijedna sa iole znanja i iskustva ne bi ni progovorila s vama! @Bekrija, nije ti ovo Pakistan, u kojem neudata \"žena\" od \"18-22\" ne vrijedi ništa!
Eeeeeh moj Cile-Mile, koja će udovoljavati takvom nepismenom infantilnom idiotu!? Možda se nađe neka nesretnica koja nije vidjela \"ni sunca, ni mjeseca\", pa da joj ti pokažeš. Žene su odavno prestale biti samo stroj za rađanje, kuhanje i čišćenje.
Ovo je, blago rečeno, smješno. Prema ovim istraživanjima, merni fali još 5 godina pa da počnem živjeti . Žene koje su više sexi sa 50. nego sa 20. su rijetke. One koje imaju bolji sex sa 50. nego sa 20.vjerovatno se nisu ni sexale sa 20. jer u protivnom ovo nebi izjavile. Sve godine su lijepe na svoj način, ali mladost je mladost...
Zivot svake osobe, muskarca ili zene, uistinu pocinje kad postane zrela, upozna i zavoli sebe (vrline i mane), a posebno kada spozna prave vrijednosti u zivotu. Tada se to desava. A kada se to desava, to je ipak individualno. Vidimo da je Edita vec dosta zrela sa 17, ima ih koji sa 50 to nisu.
Da vam čiko nešto kaže... Probao sam i mlađe i starije... sve su lijepe i dobre, razlikuju se samo u nijansama... a kao i sve u životu sve ima svojih prednosti i mana... al\' ako nema ono nešto, ma đaba joj i mladost i ljepota, ili zrelost i iskustvo...
Vidju boga ti .....Daily Express !!!! To su kol\' ko se zna i cuje ama bas prave \"naucne\" novine. A ne ko neki tamo Daily Mail, gluho ne bilo....ili Sarajevo-A (od Analfabet) jos gluhlje ne bilo.....
ma žene su žene,žene su divne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napokon izađu iz puberteta nakon 50-te. :D
tako je, ako si bila mrtva do 50.
@Edita \'nako realno, ko ima vise morala, zene ili muskarci ? (generalno govoreci)
@Edita jao kako se dobro g...uze ove od 40 :-) nisu im ravne one od 20 :-P
;)
@edita Ja vjerujem u Boga, na svoj način, baš i nisam religiozna. A ti si fin momak, nadam se da ćeš si naći istu, ako već nisi. :)
ne mislim ja to zato sto sam religiozno orjentisam, orjentisan sam zato sto tako mislim i osjecam.
@Edita Imaš 17 godina?Ako si i fizički razvijena ko i psihički ženim te. Al moraš znat kuhat i čistit hehe
@edita, Slažem se. I kad jednom izgubi svoju fizičku ljepotu, ostanu druge stvari, kvaliteti. Samo plitka osoba može s nekim biti (dugoročno) samo zbog izgleda. Ti si pomalo religiozno orijentisan?
To razmisljanje prolazi ako si nevin i cuvas se za neku sa po tvojim mjerilima visokim moralnim vrijednostima, u svakom drugom slucaju, zip it.