Pivara nagrađuje
6

Život uz Sarajevsko: Vladimir osvojio nagradu i napravio party za svoju raju

I. P.
Nagradna igra Sarajevske pivare "Ispričaj svoju priču" završena je velikim partyjem kojeg je za svoje prijatelje osvojio Vladimir Knežević iz Sarajeva.

Ljubitelji Sarajevskog su u periodu od 6.12.2019. do 31.1.2020. u formi priče, stiha, fotografije ili kratkog filma opisivali svoja iskustva sa Sarajevskim. Vladimirova priča "Život uz Sarajevsko" je ocijenjena kao najbolja, a Vladimir je u njoj opisao kako je Sarajevsko bilo uz njega od rođenja do danas.

"Želim zahvaliti Sarajevskoj pivari na jedinstvenoj prilici za druženje s mnogim, meni dragim ljudima, nečemu što nismo ponovili još od srednjoškolskih dana. Siguran sam da ćemo ovaj dernek dugo pamtiti i radujem se nekom ponovnom druženju uz Sarajevsko", rekao je Vladimir.

Tokom skoro dva mjeseca, pristigle su nadahnjujuće i originalne, komične i nostalgične priče koje su opisale kako je u živote mnogih ušlo Sarajevsko i tamo ostalo.

Drugu nagradu - količinu piva koliko je teška - osvojila je Jasna Fejzić sa svojom duhovitom pričom "Hiljadu litara piva", dok je treća nagrada "Vaučer od 50 KM za Sarajevsko pub" pripala Ivoni Grgić sa pričom "Stav".