Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam osjecaj da je npr. ovaj strucnjak sinoc bio sa pravo dobom trebom i sad on je zjevnuo dok je ona gluposti pricala. I sad konta da zbog tog nece sa njim, pa je kao napravio istrazivanje i zijeva za ovim sto mu je stalo. A ne konta da nece s njim zato sto je ruzan
zamnom nema ko da zijeva, jedino moj Žućo.
\'sejtanu\' je stalo, prouci suru \'felek i \'Nas pa vidi hoces li zjevati poslije ...selam
ne mora znaciti da su ona ova dva sa nadimkom a isti :D
Mogu mislit-Žućo zijeva u 16.
ja kad zjevnem sve pi:ck:e oko mene zjevaju, to je tako jer sam je:ba:c. fala
ja zijevala cim sam pocela citati,mora da se empatisem :D
Glupostima nikad kraja...
legionari znaju da je zijevanje znak pospanosti i umora ;)
@ Oslobodjenje Treba tebi malo krampe i motike. Vidim ja da si ti u nekom svom svijetu. De malo okopaj njivu pa ces vidjeti kako se zijeva. Pusti ti tu nauku
Odavno vecu glupost nisam cuo...
Nije tacno, ja kad sam umoran i kad treba da spavam a nemogu zato sto su gosti tu pocnem da zjevam od umora a nezjevam sto imam visak energije posle ponoci.
nauka dokazuje ono sto je meni nene govorila uvijek ;)
ZJEVANJEM SE OSLOBADJA JEDAN POSEBAN VID ENERGIJE IZ LJUDSKOG ORGANIZMA A KOJI NIJE POTROSEN,UMORNI LJUDI NIKADA NE ZJEVAJU,ALI ZATO ZJEVAJU ONI KOJI NISU USPJELI POTROSITI ODREDJENU KOLICINU ENERGIJE KOJU TJELO TREBA DA OSLOBODI,PA JE ZJEVANJE POVEZANO I SA POSPANOSCU,A NE SA NEKIM KO MISLI NA VAS,PRIJE SU ISTO TO GOVORILI KOD NAS I ZA STUCANJE,A KOJE NEMA VEZE SA TIM DA LI VAS NEKO SPOMINJE ILI NE SPOMINJE NEGO SA RADOM ZELUDCA.SMJESNA OVA ISTRAZIVANJA,PA I MOJA NANA BI BOLJA ISTRAZIVANJA NAPRAVILA.POP KAD IMA VREMENA I KOBILE KRSTI KAZU STARI,PA TAKO I OVI ISTRAZIVACI CUDNI.
Jbt, sad mi se zijeva nakon što sam pročitao članak.
LIKE AKO SI SADA ZJEVNUO. ..:D
ev i talijani postali glupi na britance!