Ko ima najmanje, a ko najveće?
0
Žene na Balkanu imaju grudi srednje veličine
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li je moderator trazio na googleu pa naisao na ovo pitam se..
joooj gledaj majke rusije
interesantno, crveno se poklapa sa zonom zračenja nakon černobila :))
Ruskinje i srpkinje su sve same silikonke
ako su russi, bosanci, srbi, hrvati isto pleme... kako moze biti, da russke zene imaju vece sise , pa imate li vi mozga?
Jeste li ovo citali monitor.hr prije nekoliko dana, jer su oni objavljivali, prema istom izvoru veličine penisa po drzavam, a citao sam to i vidio sam i ovo za grudi, Hmm, znaci ovako izgleda jedan sa-x orginal članak. Pa nije tesko prepoznati
muškarci imaju mozak veličine oraha
hebo sisu ako nemoze stat\' uusta
joj jucer jedne u Sarajevskoj kladionici kako ih namjesta dama bas ponose ima cura stalno ih namjesta velikeeeeeeeeeee
Evo mape za ćune, samo nema nas i Crnogoraca (nisu mogli izmjerit, garant :)), a od ovih bivših Yu što ima, Slovenci imaju najveći :S http://www.geekologie.com/2011/03/the_wild_world_of_wieners_inte.php
Ruskinje uopste nemaju velike grudi, mozda jedna od 1000, koji je ovo majmun crtao, nista tacno nije!
ja samo znam da su bosanci k.u.r.a.t.i....Smeta nam hashim i kad lopte igramo. odoh sad do rusije. Vozdra!
E ovakoiz licnog iskustva (a imam ga poprilicno ;) : u Evropi po meni definitivno najvece grudi imaju Britanke, zivio sam izmedju ostalog tamo neko vrijeme. Za Skandinavke ne mogu potvrditi ali za Ruskinje definitivno je pretjerano da imaju njavece grudi, cak mislim da su Poljakinje i NJemice tu negdje u vrhu.
Samo da znate koje su one iz Srebrenice imale pi.cku.... Srpski Zvornik i sve do Bijeljine su usmrdile! Smrde brate...!!!
nekada je tvoj sis stršao u vis , a sada tvoj sis gleda u AMBIS
U moje Ševke sise do poda !?!?!?
Uglavnom kad zumiras mi smo narandjasti a srbi zuti.. jesss...srpkinje imaju manje.. :D