Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spavanje na leđima "U ovom položaju pruža se najbolji odmor...". De ne orite molim vas! Na leđima se najbolje hrče i puhlja. Mani šuplju! Kada su partneri u pitanju obicno nahebe onaj sa laganim snom, pa po cijelu noc moli da se okrene na "stranu". Zakljucak: "spavajte na boku"!
Oni koji spavaju na leđima obično hrču, preporučuje se da ih partner onda okrene sa leđa na bok.
Samo na desnj stranu dok ne zaspim poslije ko zna ;)
Koja glupost
Sanel spava stojeci otvorenih ociju u hodu u poslu u voznji sanel nehuman krsi zakone fizike
Spavati na desnoj strani je sunnet - Praksa Muhammeda alejhisselam, i to je najzdravije i najispravnije! Spavati potrbuške je spavanje prokletog šejtana. Kratko - jasno!
Meni se ne spava, ne budi blesava.
Ja najgori... Lijepo. 🤣
Ovima je bitno samo da kontru pucaju, pa tako nas uce da lijevom rukom jedemo, na lijevoj strani spavamo, itd.
Sta je ostalo?
verglam brate na leđima
Doggy