Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paa po internetu se i zanoktica pretvori u tesko zdravstveno stanje..
Hrce li Dijana bas me interesuje.
Ja sam smršao kakav sam bio. E sad, još da mi je imati nekoga kraj sebe da mi može reći jel hrčem ili ne hrčem. Pošto ovako ne znam.
Za sve ima rješenje :P https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sleepmonitor.aio
I ja patim od apneje po 2-3 minuta kad ronim
A jbt pa ni hrkati više ne smijemo 🧐
ma rokam stalno i zaboli me
Bitno da tebi ne smeta 🤣
Liječenje hrkanja je kompleksno i dugotrajno. Razlikujemo povremeno hrkanje, kronično ili habituelno hrkanje bez patološke apneje i hrkanje kao popratni znak opstruktivne apneje (OSAS). Za liječenje i pomoć obratite se ordinaciji prim.dr. Bogner, Ulica Zmaja od Bosne 22.
nikome u bosni se ne treba obracati.cuj doktor😡bolje je zenama da slusaju hrkanje,nego da ostanu bez muza.o kako mi je zao dzene,pa ti "doktori" ne bi vise vidjeli svjetlo dana🤬