Neobični simptomi
18
Znakovi koji ukazuju na bolest jetre
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci su: bolivi, muka, proliv, zatvor, krčenje, podrigivanje.. Danas niko nije zdrav po nekim mojim statistikama i mišljenju. Uglavnom Shelton je u knjigi Fasting and Sun Bathing opisao kako nakon posta od 30 dana otprilike, prestane smrad iz usta, i kako je opasno prati zube, nego samo drugu hranu treba. Teorije kalorija, rda itd su zabluda. Pijenje vode je zabluda. Čaj i supa su otrovi. Vidite u Orthotrophy.
Citajuci eve informacije ja nikako nisam ziv
dobro si skonto lave, današnja hrana je kako je rekao Shelton isto kao benzin da piješ, i naftu da jedeš, otrovna, korozivna, čitaj knjige Sheltona kao Fasting and Sun Bathing i Orthotrophy (ova je za jedenje/pijenje), npr kaže lik ne jedi ništa 30 dana, ne peri zube, i kad prestane smrad iz usta tek si zdrav, bez pranja naravno
Po ovim simptomima 90% ljudi koji ovo citaju imaju porbleme sa jetrom