Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije potrebno toliko vitamina, već prekinuti hranu koja nema vitamina, dakle vještačka nezdrava. Tokom posta tijelo samo izbalansira sve u sebi, uključujući vitamine, bolje nego kad jedete balansirano, prebacuje iz organa u organ, a sve toksine, i višak bilo čega izbaci. Više u Fasting and Sun Bathing.
Aha. Znaci ja sam ocelavio zbog zime
Samo jedna šljiva ujutro na tašte i pred spavanje, i imaćete žbun ko Džimi Hendriks. Uzgred, fula padeža već u prvoj rečenici... Treba genitiv množine, a ne nominativ...