Istraživanje na 11.000 pacijenata
14
Žene podnose više boli nego muškarci
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista novo. juce sam momku dlaku s obrve cupnula pincetom, zamalo mi nos nije razbio
Ne treba ti naučnik ili mythbuster - odeš jedan dan u porodilište drugi dan u zubarsku ordinaciju.
ma muskarci znaju biti velike pizde!
@nana Hahahahahahaha, svaka cast na komentaru. :D Kako sam seod srca ismijala. :) A vjerujem da podnosimo vise voli, ali ne vjerujem da i duze. Npr. da mi sjecemo drva sve ce nas boljeti jednako k\'o i muskarce, ali nakon dva dana ne bismo mogle ustati. :D Tako da zavisi dosta i kakvu bol.
Zene MORAJU podnositi vecu bol od muskaraca kad ih se ne pita da li mogu. I puno cesce. Pored toga, zenska koza je tanja od muske, sto znaci da svaki vanjski uzrok boli osjecaju jace. A menstruacija A porod A trudnoca Ne trebaju ovakva istrazivanja i uopste nije pitanje da li u ovim okolnostima kada trebaju kao reci koliko ih sta boli bol podnose bolje od muskarca. One u svakodnevnim situacijama imaju vise dodira s boli. To je cinjenica.
mene kad moj hamo zvekne stocom pao bi tajson a meni nista jos ga provociram jel to najjace sto mozes
Pa i ja bi svoju bol (kolika god ona bila) ocjenila sa 11, samo da dobijem pažnje :)
Neka pitaju ijednu da li je izgubila dio tijela u borbi braneci svoju familiju i neka ocijene taj bol. Lako je razmazenim domacicama kukati da ih ziga kuk.
Zene kukaju za svaku sitnicu i preuvelicavaju je radi paznje okoline (vidi svaki zenski facebook status ikada). Zasto ljudi trose novac na ovakva \"istrazivanja\" kada znaju da zene lazu o bilo cemu sto ih poredi sa muskarcima?
da žene podnose više boli nego muškarci, onda bi žene ocijenile svoju bol sa manjom ocjenom, jer je ocjena veća kada se boli ne može trpjeti.
znaciii,,, od ovakvih članaka mi se da prostite s***, inace sam veliki ljubitelj generalizovanja .... gluposti bzvz ....
Dr. Atul Butte vodeći istraživač sa Odjela za pedi... ŠTA???
pa naravno da mogu izdrzati vise kad ih stalno nesto boli, nema dana da ih nes ne boli... tako da imaju kondicije potom pitanju...
mozda podnose vise al mogu li izdrzati duze tesko
Zato ja moju Fatu po pet puta dnevno izbubam !
Moju dragu nekada zaboli sta i mene, kaze zaboli me racku za tobom.