Veliko istraživanje u Evropi
20
Žene koje doje imaju manje rizika da obole od raka
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravi napisati ja sam dojila do trece godine,iz prilozenog se moze vidjeti moja inteligencija,a to potvrduje cinjenicu duze dojenj pametnija djeca.
Jes beba slatka,vidi joj kosice.:)
Žene koje doje......... Žene koje doje djecu......... ima razlike
6 mjeseci dojenja za 10% manje rizika!!!! Hvala lijepo! Sutra ce vjerovatno objaviti neko 'lafo' istrazivanje da dojenje nije korisno, pa prekosutra opet da je izuzetno vazno i tako bez kraja i konca njihovim nadmudrivanjima. Po meni, rjesenje je u umjerenosti, ne mozes se godinama drogirati, lokati k'o smuk i pusiti k'o Turcin, ne spavati danima obilazeci kafane i klubove, nositi 20 cm potpetice, sminkati se svaki dan raznim smecem od kozmetike, a uz to se jos i neuravnotezeno hraniti (da sacuvas liniju), i ocekivati onda zdrav organizam sa zdravim cicama za zdravu bebu.
Bebo moj da sam barem ja na tvome mjestu...
Valjda ste trebali reci"žene koje doje djecu"...pregleda li iko članke prije nego ih objavite ccc
A muskarci koji doje ?
Dojite zene dojite