Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polovina ovih problema se moze izbjeci ako se prestanu konzumirati prosti ugljikohidrati
Mislim da ova pravila toliko i ne vaze kod nas jer nam je politika i drustveno okruzenje tako fino kreirano da najcesce izmedzu 40 i 60 odlazimo sa ovog svijeta te sa te strane i ne moramo mnogo brinuti.Nas ovdje a pogotovu u poslijeratnom periodu pocinje stres da cijedi kako od neimastine tako i nesigurne buducnocnosti
Po vama najbolje da se svi roknemo cim napunimo petobanku.
Ilovaca lijeci sve!
Pa sta je ovo, samo prijetite rakom, gdje je kako se moze sprijeciti? Valjda je o tome clanak. Diletanti. Da, baska i artritis se moze sprijeciti, sa 4 cucnja dnevno. Mrs bagro.
Vezbaj pi*da ti materina !!
Kako sprijeciti ovakve clanke?