Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa malo obnavljanja gradiva...ihihi
Nije deja vu! I Jadno da ne moze jadnije! Ionako poznatu cinjenicu ovi nazovi novinari prodaju pod nekakvo naucno otkrice i to 2 puta u roku od 10 mjeseci, tacnije 30.05.2009. i 03.03.2010. Vrh novinarstva, nema dalje! :smajlikojipovraca: http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/zdravlje/clanak/090530003
Da li je ovo deja vu ili je Sa-X istu ovu \"vijest\" ojavio i prije nekoliko mjeseci?
.BLA BLA BLA USTAV BLA ... GENOCID BLA BLA BLA sMRDIJA BLA BLA BLA GANICI DOKTOR YES YES ,,,,,,
Dzeko nikada ne pije tablete , jer za njega je bolest strana rijec.
Kazi ti nama Peter Weissberg kad cete pustiti opet neki virus da zarazite malo raju pa da im onda prodajete antivirus koji \"treba\" koristiti jerbo cemo svi da pomremo djubre imperijalisticko!
Koliko su svedski naucnici i ovaj imperijalisticki supak iz engleske dobili para od konkurentskih medicinskih kompanija da \"dodju\" do ovog zakljucka?
hahahaha joj da ovi znaju kakvim mene sve bobama filuju u Jagomiru,pa sam ziv i zdrav i najbolji komentator na sax-u