Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedo dragi Bog nikome. A tebi lave želim sve najbolje.
Javi mu se pa ga pitaj.
A ko je dizajnirao tebe Amire?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka mu cast pa nije pokleko, nego je nastavio sa zivotom. I ostao je pozitivan, pored svih problema i uzasa koji je prezivio. Treba imati bas cvrstu volju i puno snage za ovo.
a sta se moze,bar je ziv
Upravo tako, jos uvjek je ziv. I bori se i dalje, neko bi davno odustao.
Dragi Boze je li ovo moguce
amir.hadzic.75436 - Dizajnirali ih apotekari i medicinari koji vrse eksperimente na obicnim ljudima da mogu na kraju jos vise para uzimati kad fol otkriju lijek :(
"Nekada sam mrzio svoje noge, što je ironično jer ih sada nemam. Spremao sam se satima za izlazak kako bih se svidio sam sebi. Toga više nema. Sada se osjećam ugodno u svojoj koži". Ovaj covjek treba da nam bude primjer. :)
...i ja ponekad imam neke probleme i frke pa osjetim se kao da sam na dno dna sve dok ne procitam nesto ovako. Ma treba biti zahvalan Allahu na zdravlje prije svega.
Treba sve ovo izdrzati i nastaviti zivjeti dalje svaka cast kralju sve naj naj u životu
Dunjaluk :( .
Zar vas nije stid da pisete takve komentare ?
Vi, novinari bi trebali biti obrazovaniji da bi kompetentno izvještavali o nekoj temi. Čovjek je bio inficiran bakterijama Streptococcus a ne virusom, bakterije i virusi su dva potpuno odvojena tipa organizma, oba u mikrosvijetu, ali nikako nisu isto. Zato malo pročitajte i nemojte lupat ko Maksim po diviziji i izvaljivat bukve, dovodite u pitanje kredibilitet portala Klix
Kako milostivi Bog ovo dopusti?
Zato sto ga nema.
@ervin kako za koga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemojte slucajno da objavite neku lijepu vijest ili slike. Pronadjite nam sve medicinske fenomene, rijetke bolesti i viruse, da ne listamo bezveze medicinske enciklopedije.
upravo to...bombardovanje glupostima i crnjacima sa povremenim ubacivanjem guzova i sisa
"Kako ide ljudino, morel se lezat?"
@G. Costanza Tebi je priroda dala velika usta pa zato jedes toliko govna.
Nisi nista "rek'o", nego si napisao.
presla u smrtonosni virus u kojem bakterija "jede meso" - koja konstrukcija recenice
nekl si nam ti pametan,,pff,, suti ba bolje je,da nesto znas bio bi ti tu nebi cijepo drva
svaka tebi cast junace