Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto ljudi slijede politicke lidere a ne slusaju zdrav razum?
zato sto su glupi!
ja slijedim bakira zelim da kradem isto kao i on :-D
Meni je klix rek'o da jedem limun naćesrce i ja tako....
Hoćel mi neko objasniti termin POZNATI. Na koga misle pod tim. Koji ba poznati???
Kralju i ja sam pomislio to u prvi mah. A da li su baš mislili na celebrity. Pročitaj još jednom. Nisam baš skontao po nihovom da su mislili na Bred Pitta,a kamo li na Seve.
bravo istrazivaci! mada to i ptice na grani znaju...
Ovo istrazivanje nije novo. Halo (hejlo) effect je teorija psihologa Edward Thorndike koji je objavio tu teoriju 1900 godine. Danas se uvazava u marketingu kada vidite da fizicki atraktivna osoba reklamira sve sto se prodaje. Isto tako, po njegovom misljenju, prije da ce mo povjerovati ili prihvatiti savjet osobe koja je vise fizicki atraktivna nego od druge osobe i ako bi nam pod puno istu stvar rekli.
zato sto idoliziraju neke ljude uzdizu ih do neba a sebe podcjenjuju, jadno
Nisam ni jednoj zemlji svijeta upoznao ljude koji vise znaju o medicini od nasih ljudi! Nana 90 godina,nepismena ode kod ljekara i kaze koje lijekove treba:)))
Ovo u BiH radili ispitivanje?
Ko je zdrav, nije bolestan.
svaki dan po 100 mg Aspirina..i sve ce biti ok xD
Da jer smo opsjednuti time da nam se kaze öno sto zelimo a ne onako kako jest
Ko će sad objašnjavat'.....
-tokmak- (tur.) bat, mali buzdovan; zvekir na vratima; uteg obješen o uže iza vrata tako da se sama zatvaraju; velika stupica, zamka (za hvatanje zvjeradi); pren. omalen i plećat čovjek; šmokljan, >>> zadrt i glup čovjek
onda mogu reci da cu cool