Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Netačno. Ono šta osjećate u želucu ili stomaku kad ste razdražljivi nije prava glad, već apetit. Upravo tad ne treba jesti hranu, već čekati dok vam prestane smrad iz usta, loš okus, loše raspoloženje, tj postiti oko mjesec dana. Onda nastaje prava glad, bez loših osjećaja, dobro se osjećate. Apetit može imati samo bolesna osoba, a glad samo zdrava. Post je rješenje. Više u knjizi Fasting and Sun Bathing.
Kad si gladan nisi svoj
Ma nije tačno,ja za vrijeme ramazana kad postim tada sam najsmireniji...Najviše zaprdžuju oni sita stomaka
Tačno, jer kod ovih lošeg raspoloženja je apetit tj ovisnost. Više u knjizi Fasting and Sun Bathing, poglavlje Hunger vs Appetite. Post i jeste rješenje na lažnu glad. Lažna glad nestane sa vremenom. Prava se povećava sa vremenom.
Zato sto su ovisnici ko da su ljudi prije imali po 3 obroka dnevno
Ugljikohidrati stvaraju ovisnost
Ovo vrijedi za muškarce, spasavaj se ko može kada su gladni.
A vama kad se slatko jede?
@AgroBomb pa to samo u pms-u, inače smo valjda navikle jer se često izgladnjujemo 😀
Zato što kad si gladan nisi svoj. A kad si gadan pudera deblji sloj.
Kad si gladan,nisi sav svoj. 😇
Kako necu biti neurozan....
Koliko si razdražljiv kad si gladan na ljestvici od 0 do žena-u-PMSu