Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://ouo.io/mDHbmw
Nikakve kompleksasice, samo nisu naisle na pravu dijetu. Ja sam licno probala liposukcijsku ishranu i za 20 dana izgubila 8 kg, i nakon 2 mjeseca, sa puuno cheat meals-a, ni grama vratila!
Ali to nije sve! Ako pročitate ovaj članak, možda vam ne treba dijeta nego PrepAparat za mršKanje. Krenite od sebe. Dosadno vam je. Priznajte. Sve je prazno, osim frižidera koji vas zove sebi. Jao otkrića. Idemo dalje.
Ima li kakva dijeta kojom se ljudi mogu riješiti suvišnih kilograma stresa? Ne znam... Stres mi nekako zvuči ubojitije i više utiče na zdravlje i cjelokupno funkcionisanje organizma nego ovi suvišni kilogrami tjelesne težine.
sex je lijek za sve :) manje kliksa vise sexa
imam ja terapiju sa mesom,znaci jedes samo meso i nakon mjesec izgubis 30 dana
a u februaru?