Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, kako da ne! A domaćice su sve od reda manekenke! I samo se žene s godinama debljaju, muškarci vremenom postaju sve mršaviji i zgodniji :P Ko hoće da pazi na svoje zdravlje, taj uvijek nađe vremena za zdrave navike.
najgore kad zena(dijevojka) dobije fol neku funkcijicu sefice itd a ustvari sve bitne odluke donose drugi dok ona cijeli zivot privatni zapostavi izlaske,sex i sve to zbog titule \"sefice\"...znam bar dvije takve
Ipak je ovo zapadnjacki naslov koji se odnosi na EU, Ameriku itd. Kod nas se nezaposlene ne debljaju jer se nema para.
debljaju se one potparolke , dekanese i ministrice od silnog žderanja i nerada a mršaju radnice po trgovini i raznim djelatnostima da zarade komad hljeba ,, rasporedite koje su radne obaveze pa onda donesite zaključke o debljanju žena
Koji ce jos izgovor naci da se debljaju ko krave??
-I ja ..BiH s´njom.
...k vragu i ova istraživanja nabijaju samo nove komplekse iskompleksiranim personama...
Sreca moja sto nemam posla pa nemam problema sa viskom tezine .
DOSTA JE ANONIMNOG PAMETOVANJA IZA RACUNARA, SPREMIMO SE ZA MASOVNE PROTESTE DA SE NAPOKON SRUSI OVA VLADA ZBOG KOJE JE OVAKVO STANJE KAKVO JE TRENUTNO!!! MRS SVI ZAJEDNO NA ULICU, DA PODUZMEMO I NAPRAVIMO NESTO OD NASIH JADNIH \"ZIVOTA\".
NASER ORIC JE RATNI ZLOCINAC
ma svi smo mi robovi...trosiimo svoje zdravlje za nekakvu karijeru..jbo takav zivot