Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima istine u ovome.
Nigdje veze. :-) Sve zavisi od osobe do osobe. Neko voli i da se mazi u toku noci i ne smetaju mu dodiri, cak sto vise cine ga sretnim. Opet neko je lahkog sna i svaki okretaj partnera ga budi. Prema tome za neke i jeste bolje kad spavaju odvojeno a za neke ipak ne. :-)
Hahahaha e dobro si, ma ja ipak mislim da je bolje u drustvu, to budjenje i nije tako lose, poslije toga zaspes ko beba. ;-)
Hahahaha pa poslije i treba da se onako fino i lagano odmoris. Uz mazenje koje traje jako kratko jer san savlada, utones u san kao u oblake. Najljepsi odmor. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Fotošop.
Ja to stalno onom mom trubim, al dzaba. Imam jos jedan zahtjev, u posebnim sobama
neb' ti ja zaspala da ne stavim glavu na rame moga Muste,ama nikako :))
😉🌹
😉🌹
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nasa Bosna je bosanska. Znaci I srpska I hrvatska I muslimanska. Tito nam je podario.
Najbolje je zaspat kada ga metnes.
evo ih razdvojili krevete ko Lilly i Marshall u " HIMYM " ...... samo oni ih brzo sastaviše hahahaha :)
Prava familija. Zena na svom mijestu,u pravom krevetu, A muskarac vani u dnevnom na kaucu. Tu je zato sto je srao da mu vecera ne valja !!!
stvarno je neminovna ta linija razgraničenja, ono ako hoćeš da se naspavaš ko čoe'k
ja sam ovisan o kontaktu ili dodiru t,j. samo da dolazi do kontaka, sex je jedno a ovo je drugo , da bude jasnije
eto to ti ko fol diras zene.
et, pa ....??