Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutra ce i pedofilija biti normalna a oni koji su predvidjeli upravo da ce se nenormalne stvari smatrati normalnim a normalne nenormalnim su NENORMALNI i ZASTARJELI. Allahu ekber
@FEM Pedofilija ugrozava ostale (djecu) koji ne mogu da odluce za sebe...glupa ti je analogija...i Muhamed je najbolji primjer pedofilije ili zelis da kazes da je pogrijesio?
Kad je više bolesnih, nego zdravih, paradigma se mijenja.
To je to brana je pukla sada ce nam poceti doticati svakave bolesti sta je sada sljedece.polalo pocinje dolaziti sodoma i gomora,a znamo kakav je bio kraj te price.
Klixe da Bog da se ugasili i propali koliko vec sutra, ako Bog da..amin! Ja bolesnih komentatora da Bog dragi sacuva! Fuj!
Šaraf na šaraf se uvijek smatralo kvarom.
Ko misli da je poremecaj dabogda mu dijete bilo takvo
@Brain_Drain vala vas
Muhammed alejhi sellam je ozenio Aisu sa 13. godina, u odnos su stupili tek kada je zena napunila 17. A da je to ista cudno bilo prije 1500g igdje u svijetu prvi bi mušrici Meke nakacili teret taj poslaniku, a ne vi. Da ne kazem da bi tadasnja cura od 13 godina uspjela odskolovati i odhraniti danasnju djecurliju. Sa koliko su vam se pra nane udavale prije 100godina?
@entropium u knjizi “El-Marif” od Ibn Kutejbe, se navodi da je hz. Aiša r.a preselila kada je imala 77 godina, tj. u 58. godini po Hidžri. To znači matematički 77-58=19. Vidimo da je hz. Aiša pred Hidžru imala 19.god. I ako se Poslanik a.s oženio hz. Aišom r.a tada, zajednički život su počeli druge godine po Hidžri, tj. kada je hz. Aiša r.a. imala 21 godinu.
Ozenio je sa 9 godina. Ibn HIsham i al- Tabari su pisali o tome kao i jos mnogi. Tp su cinjenice. Pisati da je tada to bilo normalno jednostavno ne opravdava. Star covjek da zeni djevojcice nije normalno, pa bio on i poslanik
Ah, ah, "ljudska prava" postaju neprikosnovena kategorija...toliko je toga nelogičnog i lošeg u tom zakonu da nas danas mnogo košta po raznim osnovama...Upao lopov u stan da opljačka, domaćin ga skužio i odalamio po gubuci, lopov tužio domaćina za nasilje...domaćin ispao kriv...e, to su ti ljudska prava....
Sad je pitanje kako se klasificiraju oni koji su transrodnost trpali u kategoriju mentalnog zdravstvenog stanja? Mentalni bolesnici ili tome slično!?!
I nije mentalni.poremecaj,ali jeste seksualni.poremecaj..Rodio si se kao muskarac, a osjecas se kao zena..
@mahalamo Ono što se osjeća spada pod mentalno, a ne pod seksualno...Vidiš, zakon o "ranim pravima" nas je dovde doveo, sve neka prava na ovo, na ono...kad ludak opasan po okolinu odbije da se liječi, onda je to njegovo "pravo!!! Imbecilan zakon, kako neko ko je lud uopšte može donositi odluku da će se liječiti ili neće?????????......
Pa kad nenormalni donose odluke da je nenormalno normalno. Tesko izvest zakljucak. Uskoro ce heteroseksualnost biti bolest, a sve ostalo normala. Al dzaba vam svi zakoni i deklaracije kad prirodne zakone ne mozete promijeniti
A po tim zakonima ste roba s greskom i uvijek cete to biti
Da neka osoba dođe doktoru i kaže doktore želim odsjeći ruke i noge, jer sam ja invalid bez nogu i ruku zarobljen u tijelu zdrave osobe sa svim funkcionalnim udovima, doktor bi uspostavio dijagnozu da osoba ima poremećaj tjelesnog identiteta, i bila bi smještena u neku od ustanova, ali ovi dođu doktoru i kažu doktore ja sam žena u tijelu muškarca, želim odsjeći kitu, i hoću da se prema meni ophodite kao prema ženi, onda jedva čekaj ovamo vi spadate u LGBTQI sranje.
Ali najveća glupost je ''dodijeljeni'' spol, kao da se to dijeli kada se beba rodi, pa joj zalijepe čunu ili pi*ku, to si što si, s čime takav si rođen.
Šta reci od masonskog WHO. Nista im vise nakon pvoga ne vjerujem u njihovu nauku i "dokaze". Isto kao sto nas truju sa vakcinama. Ali jedno znajte: SIDA/ AIDS ĆE OSTATI BOLEST DO SUDNJEG DANA!!! DABOGDA vam djeca bila transrodni gejevi i svi krepali od side da vas vise nema. Amin!!!
kao neka grupa WHO od stotinjak.clanova je odlucila za citavu planetu da je od sada normalno da budes peder, transexualac, sutra lagaaninii i pedofil i nekrofil pod ugovorom itd.
Najvece zlo je roditi se kao covjek, a do samog kraja umisljati da si natcovjek ...
Kakve su ovo gluposti?! Naravno da je poremecaj. Rodit se bez ruke ili sa vise prstiju je isto poremecaj. Ti ljudi naravno trebaju imati ista ili veca prava u odnosu na druge, ali to je svakako poremecaj. Sta izmisljaju ovi?!