Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kosooki pacovi u Wuhanu partijaju u bazenu i smiju se ostatku planete
Ok. Po ovoj logici ako neko npr. ima danas 10 godina, a sutra mu 11. rođendan danas mu ne treba maska jer mu korona neće ništa. Sutra će mu odjednom trebat. Pa dajte imal logike. Svaka ptica na grani zna da su ovo gluposti što iz dana iz dan mijenjate i lupetate
Treba sve raditi suprotno sto WHO preporučuje. .
pocrkalidabogdaWHOOOO
Treba biti lud pa ove prdonje poslušati
Konstantan pritisak na ljudsku svijest i nacin zivota!! Ovo je totalno ludilo sa dalekoseznim posljedicama!
-Kovid je pogodan za maltretiranje ljudi u svim segmentima zivota. Odjeca (maske), putovanja (test), posao ( od kuce ili presporo van kuce ), placanje ( elektronski da pratimo ), ovako ces u skolu, ovako ces s rodbinom ( viber ), vak ces na sportsko takmicenje... Ljudska jedinka treba postati poslusna i kontrolisana.
Masoni u ofanzivi....
Mame nek vam nose maske klixe. Svinje pokvarene.
Zbilja like i dislike od jucer ne radi, takoder kad hoces nekome da odgovoris komentar nece da ostane, koliko vidim nije to kod sviju ali eto desava se, za kaj je problem.
Mrs,mrs pogani
Dobro klixe zasto ne radi like i dislike, koji vam je, jel to neka nova vrsta "kazne" za neistomisljenike.
WHO dobro zna da u Bosni nema odgovarajucih maski nego da se nose lose zamjene. UN je za svoje potrebe pokupio 2.5 milijardi maski IIR i zato ih nema u vecoj kolicini u prodaji. U takvim uslovima, djeci je bolje bez maske.
dosadni ste..ko vas jebe
Bolje im podijeliti Hrvatske pasoše, kažu neće korona na onog ko ga ima