Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove kreme koje se promovišu blokiraju sve ono što imamo od sunca a koristi nam. Ko želi, neka od prvog dana sunčanja počne uzimati ASTAXANTIN i neka ga pije po jednu tabletu svaki dan sunčanja. Nikakve kreme vam neće trebati, tijelo samo stvori zaštitu a pri tome propušta vitamin D. Takođe, dobićete super ten, bez po muke.
Astaxantin je antioksidans, pomaže kod hidratacije kože, elastičnosti kože, u dosta slučajeva popravlja očni vid jer je 10 puta jači od vitamina A, čisti jetru, itd.
Ja volim izgorit vise neg hljeba se najest
kakva crna krema,samo se drži hladovine
Čuvajte se ljudi da ne planete 😂😂😂🤣
dje se kupas, dje skoljke skupljas.. omiljena ljetna pjesma:))
Dr. Dawn Davis, dermatolog Mayo Clinic, objašnjava kako je "ako stojite na ekvatoru u podne trebati vjerovatno manje od minute bez kreme da vaša koža postane crvena i iziritirana, dok SPF 15 faktor znači da možete biti izloženi suncu 15 minuta. Klix???
ih dje ekvator