Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kol'ko se nasikirasmo 12 komentara vazdan.... a da je deen il' božo vrećo bilo bi ih 1000
Nezasitost, ljudska pohelpa i stres koji logicno dolazi sa "daj mi vise, daj mi vise" su glavni rizici prerane smrti muskaraca i zena podjednako, a eventualno i ljudske vrste.
*Simptomi koji ukazuju na nedostatak Omega-3 NMK:- suva koža,- problem sa vodom koja se zadržava,- sklonost ka infekcijama i upalama,- pogoršana memorija i sposobnost učenja,- loša koordinacija,- kod dece usporen razvoj,- trnjenje ruku ili nogu,- visok krvni pritisak,- povišeni trigliceridi,- otežano skidanje kilaže,- pogoršanje vida. KLINIČKA ISPITIVANjA: Nedavno sprovedena klinicka ispitivanja na ljudima su dokazala da je redovno uzimanje Artic Sea značajno za snižavanje holesterola i triglicerida u krvi, pri čemu pozitivno utiče i na odnos HLD/LDL (dobrog i lošeg holesterola). https://alojavera.wordpress.com
kad dodze rata za kredit odma skace na 220...
@bloodyduke, pa rata za kredit ti ne bi trebala povećavati krvni pritisak, jer sam si to odabrao i unaprijed si znao da se kredit mora vraćati. Mogao si izabrati da ne pozajmljuješ i da se pokriješ jorganom onoliko koliko je dug. :)
@silent nisam uzeo kredit za telefon auto ljetovanje jeb ga uzeo za nesto sto bas treba i nije mi zao ni sekunde al opet skoci hebes ga 😀😀😀😀
da mi je znati ko nema visok pritisak........... i nije samo zbog hrane nego i zbog turbo zivota i stresa
120/80 kod ja
Vodeći rizik za smrt u svijetu je američki interes... Ako amerika baci oko na vas bolje vam je da se samoubijete...
Ko će mi kupovati zdraviju hranu ? Nema se para ni za GMO,a ne za nešto zdravije. Na kraju možeš ti jesti šta hoćeš ali kad ne dobiješ platu, šef te zaj123, kod doktora trebaš mjesec da dođeš na red za pregled itd.. KRAJNJI REZULTAT JE POVIŠEN KRVNI PRITISAK/TLAK.
covjek je covjeku najveci neprijatelj,a najveci ubica ljudi je profit vojnih industrija.