Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj en 5eri, znas na sta su mislili, trazis dlaku u jajetu. Danasnja djeca vise pred kompjuterima i to je istina. Igrice i facebook. Slabo kad vidim da se djeca igraju kao sto smo se mi nekad igrali. Nisu ni mastovita u igri kao sto su prijasnje heneracije bile
\"-Razlog tome je što danas djeca više vole da sjede za kompjuterom nego da udišu svjež zrak i uživaju u suncu. \" Koji svjez zrak ? Ima ga mozda na vrhu jahorine i Bjelasnice, ali nemoze svako ici na planinu da dise cist zrak.