Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd ne seri.
NIT JE VISE NIT VISOCIJE! VEC - VISOKE ZENE, MADA JE I TO RELATIVNO, U NEKIM ZEMLJAMA JE 165 CM VISOKO
Nije ništa sporno oko nastanka raka. Za laike uzroci su nezamislivi i banalni. Treba malo pročitati sajtove alternativne medicine, za koje klasična medicina ne želi da se zna. 95% simpozija medicinske struke finansiraju farmaceutske kuće, čiji je jedini cilj povečati svoj kapital. To je postao NAJMRAČNIJI lobi, kojem je u interesu da ste bolesni, a ne zdravi. Doktori su postali njihovi slijepi poslušnici u propagiranju određenih lijekova, naravno da zauvrat i sami pune đepove i bivaju dobro nagrađeni. Dovoljno je pročitati nuspojave svakog lijeka, pa vidjeti ima li više koristi ili štete po organizam. Treba se okrenuti prirodi i zdravom životu, a imati što manje posla sa lijekovima.
Aaaaaaj Bze dragi... VISE ZENE?????? Anonimusi molim vas ukinite ovu agoniju..
Zene preko 180cm izgledaju kao mutanti i treba ih sterilizirati. Ne cudi me sto su nezdravije, svi muski vole sitnije i zenstvene cure, cak i ja sa 193cm imam djevojku koja je oko 160cm bez stikli.
cuj \"vise\" valjda visocije, citam pola sata naslov dok skontam sta je pisac htio reci, vise od koga, cegaa?
Ovo \"vise\" mi zvuci vise od neki drugih.. Valjda se misli na visocije?
a ovi mi studija preko kurtza
Ma oni nemaju pojma. Da znaju uzrok znali bi i lijećiti. Neznam zašto objavljujete ovako glupe informacije u stilu ako ste se kao dijete igrali po lokvama imate veću mogučnost upale bubrega.